Showbiz

Bianca Drăguşanu şi Adi Minune, evacuaţi de la petrecere

O petrecere la care participau mai multe vedete, a fost spartă de poliţiştii din Capitală. Printre cei care au încins atmosfera erau Bianca Drăgușanu și Adrian Minune.

Bianca Drăguşanu şi Adi Minune se numără printre vedetele care au sfidat regulile pandmiei şi au petrecut, sâmbătă seară într-o locaţie scumpă din Capitală.
Poliţiştii au descins, sâmbătă seară, la un local din Capitală, acolo unde mai multe vedete participau la un botez de fiţe.

Printre acestea s-au aflat şi fosta soţie a lui Victor Slav şi Adrian Minune. Oamenii legii au spart cheful petrecăreţilor, iar mai multe persoane au fost amendate.

Petreceri cu vedete în capitală, sparte de poliţişti
Nici Antonia, Velea și Puya nu s-au putut distra până dimineață. Polițiștii au descins la 2 noaptea în clubul în care petreceau aceștia, după un apel la 112.

Când au intrat în club, oamenii legii au găsit 32 de persoane. Toți au fost legitimați și scoşi afară, apoi au primit amenzi pentru că nu respectă restricțiile. Puya, Anonia și Alex Velea trebuie să plătească fiecare câte 500 de lei, iar organizatorul petrecerii va plăti 2000 de lei amendă.

Şi Delia a petrecut seara trecută. Artista a împlinit 39 de ani și s-a distrat în stilul caracteristic, alături de prietenii ei.

sursa