Actualitate

BOMBA-Cioaca a spus ADEVARUL. „ELODIA ESTE IN…”

BOMBA-Cioaca a spus ADEVARUL. “ELODIA ESTE IN…”Cristian Cioaca se afla dupa gratii, insa nici acum familia Elodiei Ghinescu nu are sufletul impacat. Cea mai mare durere pentru rudele avocatei disparute este ca nu-si pot strange nepotelul in brate nici de sarbatori.
Fratele avocatei a declarat ca atat el, cat si mama lui si-au dorit sa-si stranga nepotul in brate macar de sarbatori, insa nici acum nu au reusit sa faca acest lucru, desi au insistat de nenumarate ori.
Nu l-am vazut de patru ani. Il invata numai tampenii, incercam sa-l vedem, dar nu putem, copilul se supara, e tras in toate directiile. Va creste mare si va afla adevarul. Problema e ce o sa pateasca tatal lui cand va afla copilul ca el e criminalul. E crescut in spiritul lor acolo, de oameni rai. I-au si bani de pe urma lui, e luat in plasament de sora lui. Incearca tot felul de prostii prin avocata lui, iubita lui, dar n-are ce. In momentul in care vine cu Elodia, vie sau moarta, atunci o sa fie o revizuire. Altfel n-are cum. „, a declarat Robert Ghinescu, pentru CANCAN.ro.
Fratele Elodiei Ghinescu a declarat ca Patrick, nascut in ianuarie 2005, a fost educat in asa fel incat sa nu isi doreasca sa-si vada rudele din partea mamei.

L-au invatat si l-au indoctrinat cu tot felul de idei, ca din cauza noastra e in puscarie. Acum, copilul face 11 ani. Acest criminal ii zice copilului ca mama lui este in Cosmos. Oricine il intreaba, el asta zice, asta e raspunsul „, a declarat Robert Ghinescu.
Dosarul Elodia Ghinescu
Cazul Elodia Marilena Ghinescu a fost demarat dupa disparitia avocatei romane Elodia Marilena Ghinescu in seara de 29 august 2007. Cazul a deschis o lunga ancheta a politiei si procuraturii, puternic mediatizata in presa romaneasca.

Elodia Ghinescu si Cristian Cioaca au impreuna un baiat, Patrick, nascut in ianuarie 2005. Dupa disparitia mamei, copilul a fost dat in ingrijirea bunicilor paternali din comuna argeseana Albota. La data de 6 septembrie 2007, la Sectia 2 Politie din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, s-a inregistrat sesizarea lui Cioaca, Constantin Cristian cu privire la disparitia sotiei sale Ghinescu, Elodia Marilena, sesizarea purtand data de 5 septembrie 2007.
La 12 septembrie 2007, la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov a fost inregistrata aceeasi sesizare privind disparitia Elodiei Marilena Ghinescu.

La data de 17 septembrie 2007, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov, s-a stabilit ca urmarirea penala sa fie continuata si finalizata de catre Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica.

La 18 septembrie, procurorii au inceput urmarirea penala fata de Cioaca sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat, retinandu-se ca in noaptea de 29 spre 30 august 2007 si-a ucis sotia, dupa care a segmentat cadavrul si l-a aruncat intr-un loc neidentificat.
Cu toate suspiciunile de vinovatie, Cioaca nu a fost arestat, din cauza lipsei probei principale – cadavrul Elodiei Ghinescu.

S-au organizat cautari in patru judete – zonele Rasnov, Paraul Rece, Predeal, in lacul Vidraru, Dragoslavele, Rucar, Podul Dambovitei si Fundata-Dambovicioara, intr-un lac din Codlea, in judetele Covasna si Harghita, – insa nu s-a gasit nimic.La 12 februarie 2009, Elodia Ghinescu a fost oficial declarata disparuta, acesta fiind primul pas spre declararea decesului.

Pe 2 iulie 2013, Cristian Cioaca a fost condamnat la 21 de ani de inchisoare plus 5 ani interzicerea drepturilor civile.

Bzi.ro