Social

ULTIMA ORA! Cristian Cioaca nu este vinovat, Elodia Ghinescu s-a calugarit, declarati socante!

Cel mai mediatizat caz din lume nu a luat sfarsit, deoarece Cristian Cioaca vine cu noi dezvaluiri in legatura cu sotia lui Elodia Ghinescu, relateaza a1.ro.

De foarte multi ani, fostul politist joaca un rol foarte ciudat, in modul de vaduv vesel, iar acuma rolul s-a intors, si-a schimbat strategia, el sustine ca Elodia traieste si este foarte ingrijorat de ea, nestiind pe unde se afla, din spatele gratiilor el vrea sa o gaseasca.

Fosta sa sotie ar fi internata intr-un spital de nebuni si-ar fi pierdut memoria si a uitat drumul spre casa. Dar Cioaca ar putea sa mearga sa o caute personal, daca va pica expertiza psihiatrica.

Cioaca a gasit si un martor care ar baga mana in foc ca a dat nas in nas cu fosta avocata.

“Spune ca n-ar fi vorbit cu Elodia niciodata, ar fi vazut-o de la distanta, purta ochelari”, a declarat avocata familiei Ghinescu.

Iar daca totusi, nu este vie, tot Cristian Cioaca stie cine este vinovatul: un detinut din penitenciarul Giurgiu a afirmat public in amenintarile adresate doamnei judecator al Curtii Constitutionale ca el o va omori „asa cum a omorat-o pe Elodia”.

Ipotezele lansate de Cioaca nu i-au convins pe magistrati.

Fostul politist, acuzat de uciderea si transarea Elodiei Ghinescu, ramane deocamdata in arest.