Showbiz

BOMBA-Mircea Badea, în direct la România TV

O vedetă a unei televiziuni rivale apare chiar în emisiunea rivalului. Mircea Badea de la Antena 3 este invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu, în direct la România TV, prin skype.
Mircea Badea a vorbit la România TV despre intervenția DNA în procesul civil dintre jurnaliștii Antena 3 și Kovesi.

Nu este vorba de intimidarea noastră, ci a judecătorilor. Miza este ca cei dați în judecată să plătească milionul de Ron. Care a fost acțiunea? Decizia s-a dat la fond, domnul Răzvan Savaliuc a făcut o plângere, nu doar Kovesi este parte civilă, ci și DNA. Sunt două părți: Kovesi și DNA, cei de la Antena 3 pe de altă parte. Dosarul repectiv, plângerea a fost la Înaltă Curte și ce să vezi? Dosarul ajunge la DNA. Folosindu-se că acum DNA are plângere penală, au trimis o adresă la instanța actuală și au spus că vor tot dosarul pentru că este un dosar penal. Au respins toate probele, adică celor de la Antena 3. Nicio probă nu a fost aprobată. În legătură cu Savaliuc de la fond i s-a respins proba. Instanța a intrat în pronunțare. Pușcăria îi sperie pe judecători. Procurorii DNA îi pot băga la pușcărie. Dacă începe urmărirea penală, onorata instanță va fi suspendată și va fi muritor de foame. Și atunci în momentul în care aude că e un doar penal, iată ce s-a întâmplat la proces„, a declarat Mircea Badea.

Singurul mod în care se mai poate clinti ceva în țara asta într-un regim stalinist, dacă nu iese și lumea zdravănă la cap în stradă. Aia a adevărată, dacă nu va ieși masiv nu se va întâmpla nimic în această țară„, a mai spus realizatorul.

Romaniatv.net