Actualitate

Caravană mobilă pentru vaccinarea persoanelor din zonele izolate ale Deltei Dunării

Persoanele din comunitățile izolate din Delta Dunării vor fi vaccinate anti-COVID în cadrul unei caravane mobile organizate de Direcţia de Sănătate Publică Tulcea. Vaccinarea va începe vineri, 4 iunie și vor fi administrate serurile produse de Pfizer-BioNTech şi Johnson & Johnson.

Mâine, 04.06.2021, începând cu ora 08:00, o echipă mobilă de vaccinare, formată din cadre medico-sanitare de la centrele de vaccinare amenajate la Sala de Sport „Dan Pohariu” si respectiv, la Liceul Tehnologic „Nicolae Cornățeanu” din municipiu, se va deplasa în Pardina și Chilia Veche pentru a vaccina locuitorii zonei dornici să se imunizeze.

Conform evidenței Direcției de Sănătate Publică a Județului Tulcea, care va asigura mâine transportul pe apă al echipei mobile, în Pardina se estimează că se vor imuniza 40-45 de persoane, iar în Chilia Veche se estimează că vor fi efectuate 70-80 de imunizări.”, se arată într-un comunicat transmis de Prefectura Tulcea.

Continuăm vaccinarea populației din zonele izolate ale Deltei Dunării cu echipele mobile. Sezonul turistic de anul acesta este la început și îmi doresc ca delta să fie un loc sigur pentru turiștii care ne vor vizita și anul acesta”, a declarat prefectul.

sursa