Politica

Catalin Radulescu, suparat ca nu a fost lasat sa vorbeasca la Congresul PSD,-„E chiar urât”

Catalin Radulescu, suparat ca nu a fost lasat sa vorbeasca la Congresul PSD,-„E chiar urât”Deputatul Cătălin Rădulescu, candidat la funcția de vicepreședinte al PSD, s-a declarat nemulțumit că nu a fost lăsat să vorbească de la tribuna Sălii Palatului, în cadrul Congresului extraordinar al formațiunii.

Asta e chiar urât că nu putem să vorbim, înainte de a fi votul, pentru că este important ce spunem şi noi, nu? (…) Mi-e greu să mă mai exprim acum, când văd că nu putem nici măcar să mai discutăm, să ne spunem punctul de vedere”, a spus Rădulescu, conform Stirileprotv.ro.

Întrebat de ce crede că a fost luată această decizie de se a interzice unor candidaţi să vorbească la congres, Rădulescu a spus: „Nu ştiu. Că nu suntem noi bine pregătiţi să vorbim. (…) Sunt foarte multe personalităţi în partidul acesta şi noi suntem mai mici personalităţi şi din cauza asta personalităţile mici trebuie să stea după personalităţile mari. (…) Este o competiţie, eu cred că toţi suntem prieteni, suntem din aceeaşi familie. Nu suntem duşmani între noi, Doamne fereşte. (…) Este o competiţie şi eu nu am văzut şi nu văd rău niciodată ca în cadrul partidului fiecare să candideze pentru anumite funcţii şi lumea să aleagă, nu cu aranjamente, liber, normal şi civilizat. Dacă cineva se supără că există competiţie în partid este rău atunci. (…) Dacă mi se dă cuvântul să vorbesc după ce începe să se voteze, nici nu mai vorbesc”.