Actualitate

Cazul socant de la Bolintin Vale

Cazul socant de la Bolintin Vale nu s-a inchis, in acest moment un individ a lasat un video pe retelele de socializare, cum ca ameninta cu moartea pe oamenii legii, dar si pe romani, relateaza spynews.ro.

Saptamana trecuta dupa groaza produsa, in acel moment cand seful Politiei fiind filmat cand batea un barbat si il punea fortat la paman, acel moment cand politisti, jandarmi cat si militari care nu au luat atitudine.

Chiar dacă comisarul Costel Șerban a fost schimbat din funcția de comandant al Poliției și este cercetat penal în prezent pentru purtare abuzivă, incidentul se pare că nu va rămâne fără replică, căci acum un individ, afectat de cele întâmplate în Bolintin Vale, aruncă în stânga, și în dreapta, cu amenințări cu moartea.
Live pe pagina de Facebook, bărbatul furios din calea afară, uită de legi și de un limbaj adevcat și trece la amenințări cu moarte. Bărbatul se adresează atât polițiștilor, cât și tuturor românilor care îi vor ieși în cale, după cum chiar el spune.

”Am făcut rău, îți dau voie să faci rău.

Atâta timp cât mă lași în viață, că nai cum să mă omori, mă bați, mă persecuți și când ies de acolo știu ce am de făcut.

Îmi pun o mască, îmi iau mitraliera și te fac și nu știe nimeni.

Stați cuminți că ne alarmăm pe voi.

Torturez orice român găsesc pe stradă”, a fost strigătul nervos al individului.