Extern

Ce este si cum arata,viitorul agriculturii,Ferma verticală

Ferma verticală, pare a fi viitorul agriculturii în Fâșia Gaza. Regiunea este tot mai populată și din acest motiv terenurile roditoare s-au micșorat simțitor. Astfel, un fermier palestinian s-a apucat de plantat diverse fructe și legume pe verticală.

Obține de pe o suprafață de 100 de metri pătrați cât de pe o mie de metri pătrați în agricultura tradițională. Agricultura verticală este soluția ideală pentru cultivarea legumelor și fructelor în mod durabil și eficient în orice locație dorită.

Popularitatea și cererea pentru agricultura verticală cresc rapid la nivel mondial. În agricultura verticală, produsele sunt cultivate mai degrabă pe verticală decât pe orizontală, spre deosebire de agricultura tradițională în agricultură și sere.

Legumele și fructele sunt cultivate în mai multe straturi stivuite vertical, unul deasupra celuilalt, permițând utilizarea optimă a spațiului.

În această metodă inovatoare și modernă de agricultură verticală în interior, factorii de mediu precum temperatura, lumina, umiditatea și nutrienții sunt controlați și manipulați.

Astfel, creând mediul optim pentru ca plantele să crească rapid, puternic și sănătos. Combinarea mediului optim pentru instalație și utilizarea inteligentă a spațiului optimizează producția. Pe o suprafață mică, se poate obține o recoltă de 10 până la 15 ori mai mare decât pe un câmp.

sursa