Showbiz

Cristina Cioran: „Sper să nu ajungem la spital”

Cristina Cioran va petrece Paștele anul acesta alături de mama și de fiica ei. Actrița este îngrijorată pentru că micuța Ema se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Totuși, aceasta încearcă să rămână optimistă.
Cristina Cioran se confruntă cu probleme chiar în pragul sărbătorilor, deoarece fiica acesteia se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Vedeta și soțul ei, Alex Dobrescu, au început anul cu scandal. Cei doi s-au despărțit chiar la debutul lui 2023 și nu a fost deloc plăcut, căci între cei doi s-au aruncat foarte multe cuvinte dure și acuzații. Totuși, în prezent, relația lor pare că s-a mai îmbunătățit.
Până de curând, actrița respingea vehement ideea de a se împăca cu tatăl fiicei sale. Totuși se pare că aceasta și-a mai schimbat puțin părerile fiind mai deschisă la scenariul unei împăcări. La sfârșitul lunii octombrie, Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie de tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu. Însă aceasta a mărturisit că lucruile nu mai mergeau între ei. Aceasta susține că a reușit să își găsească liniștea în rolul de mamă. Acum, chiar odată cu sărbătorile de Paște, fiica Cristinei Cioran se confruntă cu probleme de sănătate.

Anul acesta, actrița va petrece Paștele alături de mama și de fiica ei. La masa tradițională nu va fi prezent și Alex Dobrescu, cu toate că cei doi au o relație mai bună și se implică în mod egal în creșterea micuței Ema. Acum fetița se confruntă cu niște probleme de sănătate, iar Cristina Cioran speră să nu fie nevoită să ajungă cu ea la spital.

De Paște voi merge cu Ema la mama mea, la Constanța. Vom sta în familie și cam atât. Ema este foarte bine, ușor, ușor își dă drumul la vorbă, acum are limbajul ei japonezo-finlandez. În perioada asta e puțin răcită, dar sper să trecem rapid peste, să nu ajungem la spital. Cu Alex, tatăl copilului, pot zice că suntem în termeni buni, ne înțelegem bine în ceea privește copilul și ne concentrăm pe asta. De Înviere cel mai probabil o să dorm, o să stau acasă’, a declarat Cristina Cioran

sursa