Actualitate

Dan Diaconescu s-a ”baricadat” în casă şi…

Dan Diaconescu s-a ”baricadat” în casă şi…Dan Diaconescu a fost eliberat condiţionat din închisoare, cu o zi în urmă, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini exclusive de la domiciliul fostului patron al OTV, precum şi detalii despre ce a făcut în primele 24 de ore după eliberare. (NU RATA, AICI: Aşa i-a convins Dan Diaconescu pe judecători să-l elibereze: ”Este Moş Nicolae şi vreau să-i faceţi cadou…”)
În prima noapte petrecută în vila sa, după ce a ispăşit aproape trei ani din condamnarea de cinci ani şi şase luni pentru şantaj, Dan Diaconescu a dormit, potrivit apropiaţilor, până târziu, mai precis până la ora 13:00.

Dan Diaconescu le-a spus membrilor familiei că nu este încă pregătit să se vadă cu cunoscuţii săi, care abia aşteaptă să îl întâlnească după perioada lungă în care nu l-au văzut. Cu toate acestea, jurnalistul şi omul de afaceri a primit vizita unui bărbat, după cum se observă în imaginile pe care CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, le publică în exclusivitate. După vizita respectivă, bărbatul a fost condus spre ieşire de soţia lui Dan Diaconescu, Emilia.

De altfel, soţia lui Dan Diaconescu le-a mărturisit apropiaţilor că fostul patron al OTV-ului nu intenţionează să iasă în public în următoarea perioadă, el dorind să se odihnească. Sursele citate ne-au dezvăluit că Dan Diaconescu va pleca zilele următoare la Constanţa împreună cu familia, pentru a se relaxa şi a petrece un timp cu cei dragi departe de isteria declanşată în Capitală după eliberarea sa condiţionată. (VEZI ŞI: Am intrat în posesia documentelor. A păţit-o mai rău decât Dan Diaconescu! Banca i-a luat vila + o pensiune unui celebru prezentator TV)

Aceiaşi apropiaţi ai fostului patron al OTV-ului ne-au mărturisit că după ce s-a odihnit, restul zilei l-a petrecut alături de fiica sa, pe care aştepta cu nerăbdare să o vadă şi care îşi aştepta, la rândul ei, de multă vreme tatăl acasă. Cu toate că a devenit celebru pentru talkshow-urile pe care le realiza, mai întâi la Tele7abc şi ulterior la postul TV pe care l-a deţinut, OTV, Diaconescu nu a deschis deloc televizorul în cele 24 de ore după eliberare, el preferând să citească.

Dan Diaconescu, preocupat de rezolvarea situaţiei financiare grave a familiei
Dan Diaconescu este preocupat să rezolve cât mai repede situaţia financiară gravă în care se află el şi familia sa. Apropiaţii lui Diaconescu ne-au spus că DD a discutat deja cu avocaţii şi caută o soluţie pentru ca el şi familia lui să nu fie evacuaţi din vila în care locuiesc.

Dan Diaconescu are de restituit un credit de 5,6 milioane de euro. Banca de la care a contractat creditul i-a pus deja sechestru pe cinci case, patru în Bucureşti şi una în Sinaia, iar omul de afaceri speră acum să evite situaţia în care el şi familia lui ar ajunge în stradă. Diaconescu şi-a pierdut şi automobilele de lux cu care făcea furori pe vremuri, un Bentley Continental şi un Rolls Royce Phantom, care nu erau proprietate personală, ci se aflau în posesia societăţii Ocram, ce opera postul OTV, ele fiind, astfel, scoase la licitaţie.

Situaţia financiară gravă în care se află l-a preocupat şi în arest pe Diaconescu, chiar şi în puţinele zile de permisie pe care le-a primit în timpul detenţiei, omul de afaceri fiind văzut mergând la ANAF alături de soţie. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIVITATE NAŢIONALĂ. L-am filmat în libertate pe fostul patron al OTV-ului! Dan Diaconescu a obţinut permisie pentru… Ca să nu fie recunoscut, cunoscutul om de televiziune şi-a îndesat o şapcă pe cap, şi-a pus ochelari fumurii şi…)

Cancan.ro