Showbiz

Dana Roba nu mai are o parte din craniu

Dana Roba s-a trezit din comă, dar se află în continuare în stare gravă. Aceasta a fost operată după cea fost lovită de soţ cu ciocanul în cap, iaracum nu mai are o parte din craniu și poate muri oricând, a anunţat sora ei.

Când s-a întâmplat tragedia, a primit în cap opt ciocane. Acum nu mai are o parte din craniu, în zona din față. Trebuie să i se facă reconstrucție în perioada care urmează, deci vă dați seama cât de riscantă este viața ei acum, ea poate muri în orice clipă. O să fie externată zilele acestea, medicii o să îi reducă și tratamentul. Mai are nevoie de operații, pentru că ea încă mai are aşchii pe membranele de la creier. Ea acum vorbește, își amintește tot ce s-a întâmplat, dar medicii i-au dat tot timpul calmante să nu o afecteze acest lucru după operație. Pentru că a încercat să se apere la cap, atunci când îi dădea cu ciocanul în cap, mâinile au fost foarte afectate, pentru că le are pe amândouă în ghips până la cot. Nu mai are nici păr în cap, nu mai are nici osul de la nas. E greu!”, a declarat Lidia Roba.
Aceasta susţine că Daniel Balaciu i-a măcelărit sora din gelozie: „El nu avea de ce să fie gelos, pentru că ea nu îi dădea motive. El a încercat mereu să o controleze, de vreo doi ani de zile o pisa, o tachina mereu de la orice lucru. Dana a tras cu familia cât a putut și a încercat să acopere problemele dintre ei. Noi două vorbeam de cinci-șase ori pe zi, la telefon, și el mereu îi spunea de ce o sun atât de des. Noi suntem mai mulți frați în familie, dar noi două mereu am avut o relație mai specială, așa am fost noi două”.

sursa