Showbiz

Dani Mocanu, aproape de pușcărie din nou, după ce a fost eliberat recent

După ce a fost eliberat din arestul la domiciliu în luna octombrie 2023, manelistul Dani Mocanu se află din nou în vizorul legii relateaza romaniatv.net

Acesta fusese plasat în arest la domiciliu în august 2022 pentru o perioadă de peste un an, în legătură cu un incident în care, împreună cu fratele său Nando și alți indivizi, a bătut cu bestialitate un bărbat, provocându-i o fractură de craniu.

Recent, magistrații au decis menținerea măsurii preventive a controlului judiciar pentru Dani Mocanu. Cu toate acestea, IPJ Argeș – Serviciul Investigații Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare a cerut schimbarea măsurii cu o altă măsură preventivă mai strictă, respectiv revenirea în arest. Această cerere a fost respinsă de magistrați, iar Dani Mocanu a scăpat de arest, însă trebuie să respecte un set de reguli impuse de controlul judiciar.

Magistrații au hotărât: „În temeiul art. 215 alin. 7 C. pr. pen., respinge ca nefondată sesizarea IPJ Argeş – Serviciul Investigaţii Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu o altă măsură preventivă mai grea, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Mocanu Daniel.

Aceasta nu este prima oară când Dani Mocanu se confruntă cu probleme legale. În trecut, a fost cercetat pentru diverse infracțiuni, inclusiv organizare de grup infracțional, proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane în 2017, precum și pentru incitare la ură și discriminare în 2020.