Extern

Daniel Guerini: Mijlocașul echipei de tineret din Lazio a murit la 19 ani

Lazio s-au declarat „șocați de durere” după moartea mijlocașului echipei de tineret Daniel Guerini, în vârstă de 19 ani.

Guerini, care a reprezentat Italia la nivelul sub-15 și sub-16, a fost ucis miercuri seara într-un accident de mașină la Roma.

A fost în echipa Lazio sub 19 ani și a mai jucat anterior la Torino, Fiorentina și SPAL la nivel de tineret.

Lazio a spus că se vor „aduna în jurul familiei” lui Guerini, care s-a alăturat echipei clubului din Roma Primavera în ianuarie.

Gabriele Gravina, președintele Federației Italiene de Fotbal, a declarat: „Această tragedie ne-a șocat pe toți, Daniel făcea parte din familia noastră. Mă alătur celorlalți pentru a-mi trimite condoleanțele profunde familiei și clubului său, Lazio”

Torino, unde Guerini a apărut pentru prima dată în 2017, după ce a părăsit inițial Lazio, a declarat că sunt „profund întristați”.

Fiorentina, unde Guerini a avut două stagii ca parte a academiei lor, a declarat că sunt „șocați și întristați”, în timp ce SPAL, unde a petrecut timp împrumutat în 2020, a declarat că „lumea fotbalului plânge de moartea prematură” a adolescentului.

Rivalii orașului Lazio Roma, precum și numeroase alte cluburi italiene, inclusiv Inter Milano, Atalanta și AC Milan, și-au împărtășit condoleanțele pe Twitter.
sursa