Actualitate

De ce boala sufera Mara Banica: „Medicii nu au ce sa imi faca” Aseara a fost luata cu…

De ce boala sufera Mara Banica: “Medicii nu au ce sa imi faca” Aseara a fost luata cu…Problemele de sănătate nu-i dau pace! După ce medicii i-au spus dat veşti triste, Mara Bănică a ajuns de urgenţă în mâinile specialiştilor
La nici o săptămână de când a fost operată de urgenţă la un picior, Mara Bănică a chemat alarmată ambulanţa. Jurnalista se afla în platoul de la „Acces Direct”, după ce a mărturisit că are palpitaţii şi şi-a rugat colegii să sune imediat la serviciul unic de urgenţă 112.
Cum alarma s-a dat în cadrul emisiunii care era în direct, Mirela Vaida s-a îngrijorat pentru colega sa.

“Vreau să vă spun că Mara Bănică, a noastră colegă se află într-o cameră aici, unde a venit deja o ambulanţă. Şi chiar aş vrea să văd dacă e totul în regulă, dacă putem avea vreo informaţie, pentru că înţeleg acum că ea e chiar în ambulanţă acum, se fac investigaţii. (…).”, a spus prezentatoarea de la „Acces Direct”.

Problemele de sănătate ale Marei Bănică au apărut la nici măcar o săptămână de când ea a suferit o intervenţie chirurgicală la picior, după ce a călcat strâmb imediat ce a coborât de pe un scaun în timp ce se afla la cabina de machiaj. După operaţie, medicii i-au dat veşti cumplite: peste şapte sau opt ani va fi nevoită să îşi pună o proteză, pentru că altfel riscă să nu poată merge mai mult de o oră.

„Măi, mă simt mai bine, eu am avut o fractură de călcâi acum 13 ani, mai aveam dureri de la vreme. (…). Am călcat foarte strâmb cnd m-am dat jos de pe scaunul de la machiaj (…), eu nu m-am dat seama de disctanţă şi (…), am călcat, eu neştiind că mi-am rupt cartilagiu. Sentimentule era aşa: o mie de cuţite îmi trec prin gleznă. (…). În şapte-opt ani voi ajunge la o proteză la picior. Eh, nu o să mă retrag, dar mi-a spus că am încredere în medici (…). Şi dacă o să fie să nu mai pot merge decât o oră, asta e, sunt fericită că trăiesc. (…).”, a mărturisit Mara Bănică în cadrul unei emisiuni TV săptămâna trecută.

Pe 26 octombrie, Mara Bănică a intrat în sala de operaţii, după ce a călcat strâmb cu piciorul stâng.

Cancan.ro