Showbiz

De ce își ascunde Daria Radionova trecutul?

De ce își ascunde Daria Radionova trecutul?
De ce își ascunde Daria Radionova trecutul?

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, continuă să rămână un personaj misterios și controversat.
Există lucruri din trecutul Dariei Radionova care nu prea se leagă.

Actuala iubită a lui Alex Bodi pare venită de nicăieri, la bordul unui Lamborghini, pe străzile Londrei, aterizată apoi la vila din Tunari a milionarului român.

Daria Radionova: ”Sunt născută în Rusia”!
Cu câteva luni în urmă, presa a dezvăluit detalii inedite
din trecutul Dariei Radionova, pe baza unui jurnal online făcut de aceasta pe vremea în care era studentă. A apărut numele real al Dariei și câteva fotografii cu mama și fratele acesteia.
Țara mea de origine este Rusia, dar eu am crescut în Moldova. Aici mi-am petrecut toată copilăria datorită unor circumstanțe. Fratele meu și cu mine avem naționalitate rusă, mama este poloneză. În legătură cu familia mea, nu este foarte mare, conține doar 3 persoane: mama, fratele meu și cu mine.

Personal, mă consider norocoasă că îi am și chiar dacă familia mea este mică, mi-e tare dor de ea”,scria Daria Radionova în jurnalul ei.
Totuși, ceva nu se potrivește în toată această poveste. Nimeni nu a auzit de familia Dariei în Republica Moldova iar în presa din Rusia nu a apărut niciodată. Atunci, de unde vine Daria Radionova?
Daria nu se numește Radionova în realitate ci Cabacova. Daria Cabacova este înregistrată în actele companiilor pe care le deține în Anglia (Daria Radionova Ltd și Royale Dolls Ltd) ca având naționalitate… bulgară! Nici rusă, nici moldoveană… De

subliniat faptul că un om nu poate avea decât o singură naționalitate pe care nu o poate schimba de-a lungul vieții, așa cum se întâmplă cu cetățenia.

Sursa