Showbiz

Decizia radicală luată de Vlăduța Lupău – Nimeni nu se aștepta la asta

Artista va urca din nou pe scenă, chiar la sfârșitul acestei luni!

Vlăduța Lupău și soțul ei sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. În urmă cu două zile, artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care va purta numele Iair.
Deși momentan se bucură din plin de rolul de mămică și este nedezlipită de fiul ei, se pare că artista nu are de gând să-și neglijeze cariera. Vestea a fost dată chiar de managerul solistei, care a anunțat că aceasta va reveni pe scenă, până la sfârșitul lunii.
După o pauză de câteva săptămâni, în care a stat departe de public, Vlăduța Lupău este pregătită să își reia spectacolele. Soția lui Adi Rus a născut în urmă cu două zile, însă statutul de proaspătă mămică pare să nu o împiedice în carieră.
Dimpotrivă, Carmen Mureșan, managerul artistei, a lăsat să se înțeleagă că aceasta este nerăbdătoare să se întoarcă pe scenă: „Să sperăm că într-un timp cât mai scurt va reveni pe scenă. Nu știm acum, spre sfârșitul lunii ar trebui să revină, dar vedem.

Teoretic așa avem planificate cântările și deocamdată mergem conform planificărilor pentru că totul este perfect și este în regulă. Vlăduța a cântat până aproape de luna a noua de sarcină, doar câteva săptămâni înainte să nască a făcut pauză și acum o să își reia activitatea foarte repede.„, a declarat managerul Vlăduței Lupău.

sursa