Actualitate

Decorațiuni interioare și draperie opacă pentru orice încăpere, doar de la traget.ro

Soluții optime pentru decorarea exterioară, dar mai ales cea interioară a căminului în care se locuiește, se găsesc la tot pasul. Mai importantă este însă distincția care se face între produsele cu adevărat calitative și care durează o perioadă cât mai lungă de timp și cele care necesită frecvent reparații sau chiar înlocuirea lor. Este recomandată cumpărarea lor de la același magazin care oferă garanție, dar și produse de calitate, a căror eficiență a fost testată de mai mulți ani de zile.

Un astfel de magazin online este și Traget, sub acoperișul căruia se întrunesc mai multe categorii de produse special concepute pentru decorațiuni exterioare și interioare într-un cămin, dar nu numai. Detaliem în cele ce urmează.

Perdele și draperii pentru orice încăpere a casei

Se spune că ferestrele sunt ochii casei și acestea pot beneficia de perdele, draperii sau rulouri pentru protecție interioară, dar și pentru a oferi un aspect estetic plăcut fiecărei încăperi. Indiferent că vorbim despre o casă sau un apartament, este recomandată  oprirea razelor solare prea puternice. În acest sens se recomandă folosirea de draperie opaca care să asigure un somn liniștit chiar și în timpul zilei.

În plus, astfel de draperii sunt binevenite chiar și dacă ferestrele sunt dotate, spre exemplu, cu rulouri exterioare. Acestea creează intimitatea de care ai nevoie. În plus, din punct de vedere cromatic și al finisajelor pot oferi încăperii acel plus de eleganță care completează perfect decorul.

Magazinul online Traget oferă clienților săi draperii opace care vor fi binevenite în sezonul călduros și nu numai. Acestea blochează lumina solară prea puternică, dar reduc și încălzirea în zilele caniculare de vară. Draperiile fabricate în Franța, din materiale opace, în culori care prezintă o rezistență crescută în timp, se pot folosi în diverse stiluri de amenajări interioare.

Aceste draperii se pot spăla la mașină la temperatura maximă de 30 de grade Celsius, fără utilizarea vreunui înălbitor. Se calcă la temperatură obișnuită, nu impun condiții speciale de curățare.

Cadouri online cu ocazia sărbătorilor sau momentelor aniversare

Decorațiunile interioare de tipul perdelelor, lenjeriilor de pat sau pernelor decorative își găsesc repede locul în orice locuință, deoarece se pot adapta ușor designului încăperii. De aceea, ele pot constitui un cadou excelent în perioada sărbătorilor sau pot fi alegerea perfectă pentru o zi aniversară.

Traget oferă clienților săi produse de calitate, din materiale rezistente la factori exteriori, dar și cu imprimeuri diverse care se pot potrivi oriunde, inclusiv în camera copiilor. Culorile pot fi pastelate, intense, închise sau cu diverse modele în funcție de preferințe.

Stilul modern, clasic, boho, shabby chic sau vintage poate fi adaptat la orice încăpere, utilizând oferta bogată a magazinului online Traget.

Decorațiuni interioare, produse pentru bricolaj

Întotdeauna se va găsi ceva de modificat sau înnoit într-o locuință, astfel încât este necesară folosirea unor produse recomandate și testate în prealabil. Magazinul online Traget stă la dispoziția clienților săi cu oferte de accesorii pentru parchet, tavane false și baghete de polistiren, vopsele și produse de etanșare, precum și instalații sanitare și termice sau scule și accesorii.

Promoțiile și reducerile sunt și ele prezente pe site, astfel încât oricine poate găsi ceea ce are nevoie la un preț rezonabil. Produsele se livrează într-un termen scurt, de la cel mult două zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. În plus, echipa de la Traget este mereu disponibilă să consilieze. Contează enorm să auzi părerea obiectivă și profesională a celor care știu mai bine cum stă treaba cu decorațiuni textile.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul oficial Traget.ro.

Contact: contact@traget.ro