Showbiz

Denisa Manelista Găsită Inconștientă: Panica în Familie!

O dramă cutremurătoare a lovit familia Denisa Manelista, artista fiind găsită inconștientă în propria casă de către mama sa. Potrivit informațiilor furnizate de ziarulonline.com, artista a fost transportată de urgență la spital de către ambulanța SMURD, starea ei de sănătate fiind alarmantă.

Surse apropiate artistei au dezvăluit pentru cancan.ro că Denisa Manelista a ajuns de nerecunoscut, prezentând semne vizibile de suferință, inclusiv o față uscată și picioare umflate.

Îngrijorarea în jurul stării de sănătate a Denisei Manelista se adâncește pe zi ce trece. Artista a fost găsită în stare de inconștiență de către mama ei, care a reacționat imediat și a solicitat intervenția medicilor.

După stabilizarea sa, medicii au explicat că astfel de crize sunt din păcate de așteptat și că viața Denisei este în pericol. Cu toate eforturile depuse, starea ei rămâne critică.

În imagini șocante, artista prezintă semne evidente de suferință, cu fața uscată și pomeți proeminenți, iar picioarele ei sunt umflate, accentuând gravitatea situației sale de sănătate.

Înaintea crizei Denisei, un apropiat de-al acesteia a fost surprins în timp ce se îndrepta către ea cu fiole de albumină umană, indicând că artista se confruntă cu probleme de sănătate grave, posibil legate de ficat.

În fața acestei tragice situații, familia, prietenii și fanii Denisei Manelista își exprimă îngrijorarea și speră într-o recuperare rapidă și completă a artistei lor iubite.