Showbiz

Dezvăluiri șocante: „Nu i-au adus rămăşiţele acasă…”

Florin Călinescu, dezvăluiri emoționante din trecutul lui! Ceilalți jurați au fost emoționați până la lacrimi.

Florin Călinescu a făcut dezvăluiri emoționante în ediția de vineri seara, 26 februarie, de la Românii au talent. Celebrul actor a fost emoționat de numărul unei fetiță în vârstă de 9 ani din Maramureș.

Teodora Luca a cântat despre bunicul și străbunicul ei care au luptat în cel de-Al Doilea Război Mondial. Florin Călinescu și-a adus aminte de povestea bunicului său, care a murit la Stalingrad. Bunica actorului a rămas singură cu doi copii.

Citeste si ...

Aveam 4-5 ani şi mergeam cu bunica la biserică. Vedeam în cimitir bătrâne care plângeau la morminte, iar noi stăteam doar în faţa bisericii. Mi-a explicat că în cimitir e doar o cruce pentru că bunicul meu murise la Stalingrad, nu i-au adus rămăşiţele acasă.

Abia pe la 17-18 ani am înţeles povestea, m-a emoţionat. Bunica mea a crescut singură doi copii, la țară, cu zâmbetul pe față. Bunicul a plecat la 20 de ani pe front şi aia a fost. Ea a murit la 90 de ani”, a mărturisit Florin Călinescu. Andra Măruță și Alexandra Dinu au avut lacrimi în ochi atunci când au ascultat povestea lui Florin Călinescu.

sursa