Actualitate

Diana Bulimar de la Exatlon si-a luat licenta inainte sa plece in Republica Dominicana!

Diana Bulimar de la Exatlon si-a luat licenta inainte sa plece in Republica Dominicana!Diana Bulimar de la Exatlon si-a luat licenta inainte sa plece in Republica Dominicana! Vezi cu ce lucrare a absolvit fosta gimnasta Facultatea de Educatie Fizica si Sport!
In vara lui 2017, Diana Bulimar de la Exatlon a dat lucrarea de licenta la UNEFS, titlul acesteia fiind “Sport si performanta motrica”.
Timp de 3 ani, Diana Bulimar de la Exatlon a frecventat cursurile UNEFS Bucuresti, la Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

In vara lui 2017, fosta gimnasta si-a luat si licenta, programul sau de studii numindu-se “Sport si performanta motrica”.
Diana Bulimar de la Exatlon nu si-a neglijat studiile
Diploma o va ajuta pe Bulimar sa devina antrenoare de gimnastica. Diana nu si-a neglijat niciodata studiile. In 2014, ea a absolvit Colegiul National Sportiv Cetate Deva, media sa la examenul de Bacalaureat fiind de 7,56.
Diana Bulimar de la Exatlon a luat bronzul la Olimpiada
La Bacalaureat, Diana Bulimar de la Exatlon a fost notata cu 6,2 la proba scrisa de limba si literatura romana, cu B2 la limba engleza, cu 7,65 la istorie si 8,85 la geografie. Diana Bulimar are in palmares o medalie de bronz la Jocurile Olimpice (cu echipa) si doua de aur (cu echipa), una de argint (barna) si una de bronz (sol), la Campionatele Europene.

Wowbiz.ro