Actualitate

Dosar penal pentru un senator PSD care l-a amenintat pe seful Politiei Calarasi

Senatorul PSD Nicusor Cionoiu l-a amenintat, duminica, cu un limbaj golanesc pe seful politiei municipiului Calarasi, comisarul Emil Deacu. Senatorul era furios ca au fost mobilizati zeci de politisti pe strazile din localitatea Cuza Voda pentru a preveni fraudele electorale in contextul alegerilor partiale.

„Te-ai pus cu mine si ai gresit… O singura data daca imi mai vorbesti ca tu nu esti administrator de drumuri, dar tu esti smecher de drumuri, o sa vezi ce patesti. O sa fii o poveste”, l-a amenintat Cionoiu pe comisarul Emil Deacu.

„Ma dai afara de zece ani”, a replicat politistul.

„Nu te dau eu, te dai tu singur. Ce smecher esti tu!”, a continuat agresiv senatorul PSD.

„Nu sunt smecher. Sunt doar ofiter de politie si sunt la serviciu. Te rog frumos”, a replicat seful Politiei Calarasi.
Senatorul PSD s-a ales cu dosar penal pentru ultraj. Deputatul PSD Dumitru Coarna, prezent la fata locului, a sustinut ca nu poate fi vorba de o amenintare.

Contactat de Realitatea PLUS, Nicusor Cionoiu (PSD) a sustinut ca erau prea multi politisti: „Am ajuns ca intr-o tara, organul de politie care trebuie sa-si faca meseria, sa fie condus de un politician. Un efectiv asa de mare pentru o comuna asa de mica… Nu ma deranjeaza prezenta Politiei, ma deranjeaza prezenta multor politai”.

Sursa