Sanatate

Dr. Monica Pop: „Vaccinul nu opreşte boala. Cine spune că se opreşte pandemia, nu e adevărat”

Medicul Monica Pop a declarat, marţi, că vaccinul anti-COVID nu opreşte boala, ci doar poate proteja oamenii de contractarea unei forme grave a bolii infecţioase COVID-19.

De asemenea, i-a criticat pe cei care afirmă că vaccinul este „sigur” deoarece „nu există cuvântul sigur în medicină”.
Dr. Monica Pop, despre vaccinarea anti-COVID. Fostul manager la Spitalului de Oftalmologie din Capitală a reacţionat, după ce unele firme le-au dat de înţeles angajaţilor că trebuie să se vaccineze anti-COVID pentru a veni la serviciu.

Este un lucru revoltător şi nu mi se pare deloc normal să se spună aşa ceva. Cel puţin deocamdată, legea nu permite un asemenea lucru. Este de domeniul fanteziei”, a afirmat dr. Pop.
Medicul Monica Pop a criticat modul în care guvernanţii coordonează campania de informare privind vaccinarea pe care a catalogat-o drept „un teatru fără rost”.

Se discută mult prea mult. Ce îi interesează pe români modul în care ajunge vaccinul în ţară? E un teatru fără rost. (…) Nu ştiu dacă e normal ca decidenţii să vrea asta. Mi se pare mult prea mult. Oamenii care vor să se vaccineze o pot face fără nicio problemă”, a declarat Monica Pop

sursa