Showbiz

Ea este cu siguranta cea mai sexy nevasta de ministru din actualul Guvern!

Alina, sotia lui Ilan Laufer, pare sa urmeze in oarecare masura traseul politic al sotului, fiind cooptata de curand de Gabriela Vranceanu Firea, edilul sef al Capitalei, in conducerea companiei municipale “Sport pentru toti”
Ilan Laufer este considerat cel mai bogat membru al cabinetului Tudose, declaratia lui de avere fiind cu adevarat spectaculoasa. Ministrul IMM-uri-lor a fost o prezenta destul de activa si in showbiz, cei doi fiind destul de apropiati de lumea mondena.
dupa un divort destul de spectaculos, Alina a dat lovitura, casatorindu-se cu Ilan, un atragator tanar afacerist de origine israeliana, un barbat de succes, plin de bani si cu aspiratii inalte.

Pentru a fi la inaltime alaturi de sotul ei, Alina a investit masiv in propriul look in ultima ani. In 2015, femeia in varsta de 33 de ani si-a operat nasul, apoi si-a facut un lifting in zona de jos a fetei, pielea de pe gat fiind acum mult mai intinsa, dar si liposuctii la coapse si abdomen.
Grasimea extrasa din aceste zone i-a fost apoi injectata in fese, Alina iesind din clinica medicului estetician Calin Dobos cu un fund bombat, de brazilianca!

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe sotia lui Ilan zilele trecute prin centrul Capitalei, intr-o tinuta mai mult decat sexy. Proaspat cooptata in compania municipala „Sportul pentru toti”, o gaselnita de ultima ora a primarului Gabriela Firea, doamna Laufer a atras toate privirile cu posteriorul sau, pus in evidenta si de o pereche de pantaloni scurti de blug, minusculi!

Wowbiz.ro