Advertoriale

Egipt – una dintre cele mai căutate destinații de vacanță și în 2024

Mixul inedit dintre decorul luxuriant și prețurile foarte accesibile pentru pachete complete de vacanță pun și în 2024 Hurghada pe lista celor mai căutate destinații de călătorie din întreaga lume. Această stațiune din Egipt întrunește toate criteriile unei destinații de lux, fiind amplasat pe malul Mării Roșii, într-o zonă în care spectacolul naturii te lasă fără glas. Rezerva o vacanta in Hurghada pentru concediul de anul viitor la prețuri exceplente prin Let’s Go Travel!

Principalele motive pentru care Hurghada este atât de apreciată

Hurghada

Egiptul este una dintre țările care îți poate oferi o vacanță ideală, pe plajă, la soare, pe tot parcursul anului, datorită climei favorabile. Zona este foarte dezvoltată din punct de vedere turistic și te înconjoară de frumuseți ale naturii la fiecare pas, având șansa să ai parte de o experiență unică în deșert, la prețul unei vacanțe în Europa.

Hurghada a fost și rămâne una dintre cele mai căutate stațiuni din Egipt și asta datorită culturii și istoriei bogate pe care stă orașul și care se pot observa mai ales în arhitectura clădirilor din zonă. Aici majoritatea punctelor de cazare sunt construite în stil oriental clasic, inspirat de ruinele antice, oferindu-ți o experiență egipteană veritabilă pe tot parcursul șederii tale aici.

Aici vei avea la dispoziție una dintre cele mai întinse plase de la Marea Roșie, cu nisip alb și fin, vei putea descoperi poveștile care țin în viață acest oraș vechi prin explorarea străzilor pline de culoare și istorie și vei putea vizita unele dintre principalele atracții ale zonei, cum ar fi acvariul bine cunoscut din zonă sau Moscheea El Mina, iar dacă ai curaj să faci scufundări în apele mării, ai șansa să admiri o varietate de specii de pești, țestoase, rechini gri de recif, corali și numeroasele epave scufundate pentru o experiență completă de neuitat.

Ce trebuie să știi înainte să pleci în Hurghada

Dacă îți dorești să profiți din plin de ce tot ce are acest sat egiptean mai frumos de oferit, este bine să știi că lunile decembrie și ianuarie tind să devină răcoroase și să se întunece foarte devreme, lucruri care te-ar putea limita în explorarea împrejurimilor. Dacă îți dorești excursii în deșert la celebrele piramide, este bine de știut că temperaturile ating valori foarte înalte în orice lună din an și este important să fii pregătit să le faci față, cu multă apă și protecție solară.

Egipt este o țară țară preponderent musulmană, așa că înainte să pleci în călătorie este bine să te informezi cu privire la regulile și tradițiile din zonă, pentru a nu crea disconfort și neplăceri. Totodată, ca să poți călători în Egipt vei avea nevoie de un pașaport cu valabilitate de minim șase luni, pe lângă alte documente a căror necesitate se schimbă frecvent și, de aceea, este important să cauți mai multe despre condițiile de călătorie aici în perioada în care vrei să-ți organizezi vacanța.

Pentru a te asigura că totul este bine organizat și să nu ai omis niciun detaliu organizatoric, echipa LGT îți vine în ajutor cu oferte complete de vacanță în Hurghada Egipt care conțin și sesiuni de consultanță de specialitate, îndrumare și recomandări în zonă. În plus, când călătorești cu Let’s Go Travel te bucuri de pachete avantajoase de preț, pentru sejururi All Inclusive, în așa fel încât să ai parte de o experiență de vis cu buget redus

Rezervă acum un sejur complet pentru 2024 prin LGT

Stella Makadi Beach Resort & Spa

Let’s Go Travel deja a pregătit ofertele de vacanță pentru 2024 și îți vine în ajutor cu pachete promoționale atractive pentru un sejur All Inclusive în Hurghada la unele dintre cele mai apreciate puncte de cazare din zonă.

Stella Makadi Beach Resort & Spa este una dintre zecile de propuneri de cinci stele care te așteaptă pentru a-ți oferi o experiență așa cum ai visat. O clădire impozantă, cu camere luminoase și spațioase decorate în stil caracteristic, restaurante cu mâncăruri tradiționale, variate baruri, centre spa și de masaj, zone sportive și multe piscine și plaje private îți sunt oferite în schimbul unui preț care pornește de la 495 € de persoană pentru un sejur de șapte nopți.