Advertoriale

Bucură-te de un sejur complet în inima Deșertului Arabiei cu Let’s Go Travel

Dacă îți dorești o destinație deosebită, atât din punct de vedere arhitectural, al cadrului natural, dar și al atmosferei pe care o oferă, Oman ar trebui să se afle cu siguranță pe lista ta. O simbioză a tuturor formelor de relief, aici se regăsesc atracții unice care îți vor încânta nu doar privirea, cât și celelalte simțuri. Let’s Go Travel te ajută să organizezi de la zero o vacanță în Oman completă, în așa fel încât să te poți bucura pe deplin de ce are această zonă de oferit, fără griji și la un preț foarte avantajos.

Tot ce nu știai despre Oman

Situat în Asia, în vecinătatea Emiratelor Arabe, Oman impresionează prin plaje, rezervații naturale, munți, deșerturi, dar și prin clădiri arhitecturale deosebite care au o încărcătură istorică impresionantă. Ultimii ani au reprezentat o ascensiune impresionantă din punct de vedere turistic, ajungând să fie printre primele destinații de vacanță a milioane de turiști în fiecare sezon.

Din momentul în care pășești pe aceste meleaguri, te vei simți ca un personaj din 1001 de nopți. Toate clădirile sunt construite în stil tradițional arăbesc, albe, conturând armonie vizuală deplină. Dacă ai plănuit o vacanță în Dubai, rezervă câteva zile pentru a descoperi și această țară. Contrastul te va fascina, atât vizual, cât și din punctul de vedere al stării pe care o vei simți aici. Omanul emană calm, liniște și fericire, nimic din ce ai putea găsi într-o metropolă suprasaturată.

Nu în ultimul rând, recent a fost cotată ca făcând parte dintre cele mai sigure destinații turistice din lume, ceea ce înseamnă că nu trebuie să mai ai nicio reținere în caz că îți dorești să plănuiești o vacanță în Oman.

Descoperă pachetele de vacanță în Oman pe care Let’s Go Travel ți le pune la dispoziție

MILLENNIUM RESORT SALALAH 5* | SOFT ALL INCLUSIVE îmbină perfect luxul Emiratelor cu autenticitatea tării. Vei avea parte de absolut tot ce îți dorești, într-un cadru de vis, unde fiecare nevoie îți este satisfăcută la orice oră. Ai acces nelimitat la piscină, restaurant și sala de fitness care se găsesc în incinta resortului, în timp ce plaja este la doar câteva minute distanță.

Prețurile pornesc de la 1099 de Euro / persoană și pot ajunge până la 1633 de Euro, în funcție de perioada aleasă, însă îți garantăm că merită din plin.

c

FANAR HOTEL AND RESIDENCES 5* | ALL INCLUSIVE este compus dintr-un hotel principal, împrejmuit de clădiri de apartamente care oferă acces direct către cele două plaje din dotare, una dintre ele fiind direct la ocean. Este locul în care intimitatea este pe primul loc și nu te vei lovi de aglomerația obositoare specifică altor destinații turistice. Momentele de relaxare și răsfăț ating cote înalte în centrul spa din incintă, unde vei putea beneficia de masaje și tratamente de relaxare și înfrumusețare, saună și jacuzzi exterior. Pasionații de senzații extreme se vor putea bucura de Hawana Aqua Park, plus spații amenajate special pentru practicarea diferitor sporturi.

Toate aceste facilități, plus zbor, transport și mese le găsești în oferta LGT la prețuri începând cu 900 de EURO, de persoană, pentru 7 nopți.

b

SALALAH ROTANA RESORT – HAWANA 5* | ALL INCLUSIVE este situat la doar un km de plajă, ceea ce înseamnă că îți oferă priveliște directă către ocean și grădina tropicală din jur. Cadrul este unul cu adevărat deosebit și impresionează prin felul în care natura îmbrățișează arhitectura creată în jur. Printre facilitățile suplimentare de care te vei putea bucura la locație se numără și două terenuri de tenis; o sală de fitness complet echipată, care oferă și cu antrenor personal la cerere; un club pentru copii; zonă spa, ce include multiple masaje și tratamente faciale și corporale, saună și multe altele. Prețurile pe care Let’s Go Travel le propune pentru o vacanță completă în Oman la acest hotel pornesc de la 1049 EUR de persoană.

a

De ce să alegi să colaborezi cu o agenție?

Poate că ai considerat dintotdeauna că tu știi cel mai bine ceea ce îți dorești de la o călătorie și este foarte adevărat. Dacă îți dorești să îți organizezi vacanța de vis și, în același timp, să plătești un preț bun, fără să ai parte de prea mare bătaie de cap la destinație, este foarte probabil ca LGT să aibă soluția.

Căutăm pentru tine sejururi cât mai avantajoase, care să îți îndeplinească orice așteptare, fără să presupună o investiție enormă. Găsești plecări săptămânal, pe toată perioada anului și pachete All Inclusive. Cu alte cuvinte, singura responsabilitate pe care o vei resimți în această vacanță va fi să te distrezi cât mai mult. Nici cazarea, mesele sau transportul local nu vor mai fi o problemă, pentru că noi ne ocupăm de tot pentru tine.

Îndrăznește să visezi la sejurul pe care ți l-ai dorit întotdeauna, iar Let’s Go Travel va transforma asta în realitate. Vei aduna amintiri unice și nenumărate pe care să le povestești mai departe și care îi va convinge și pe cei care le vor auzi că trebuie să dea o șansă Omanului.