Actualitate

Elena Udrea își poate vedea copilul doar în penitenciar,de două ori pe zi,pentru vizite scurte

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, își poate vedea fetița într-un modul special al închisorii, de două ori pe zi, pentru scurt timp, anunță Ministerul Justiției și Păcii din Costa Rica.
Autoritățile din Costa Rica au transmis vineri că Elena Udrea nu poate ieși din penitenciar pentru a-și vedea fetița, explicând că există un modul maternal în Penitenciarul „Păstorul cel bun”, situat la periferia orașului San Jose.

Deținutei „i s-a transmis că în penitenciar există un modul maternal pentru îngrijirea copiilor, în cazul în care este interesată de acest lucru pentru copilul ei. Directorul penitenciarului așteaptă răspunsul ei„, a transmis vineri Ministerul Justiției și Păcii din Costa Rica. Elena Udrea își va putea vedea copilul în acest centru maternal din închisoare, dar vizitele sunt foarte scurte.

Copilul nu este admis în mod permanent, este adus de două ori pe zi pentru a fi alăptat, într-un spațiu special. Este procedura care se aplică în cazul tuturor deținutelor care solicită„, precizează instituția.

Elena Udrea și Alina Bica sunt arestate preventiv 60 de zile, în Costa Rica, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România.