Showbiz

Florin Salam face un gest caritabil unei politiste cu leucemie: „Haideti sa o ajutam”

Povestea trista a unei tinere politiste care a crezut ca are COVID-19, dar diagnosticul de catre medici a fost dat de care sufera tanara defapt, are leucemie acuta, iar Florin Sala a vrut sa faca un gest caritabil, relateaza spynews.ro.

Nu degeaba are voce cunoscuta manelistul Florin Salam, ci are si un suflet foarte mare, si acest caz la impresionat.

Astfel, cunoscutul manelist a distribuit pe pagina lui de socializare cazul tinerei polițiste, însoțit de mesajul „Haideți să o ajutăm”.

Postarea manelistului a strans foarte multe like-uri si distribuiri, iar comentariile sunt foarte mult la adresa Ramonei, tanara politista cu leucemie acuta.

Reprezentanții Poliției Române au fostat pe scurt povestea tinerei polițiste de doar 20 de ani și roagă populația să o ajute prin donarea de sânge, vitală pentru recuperarea Ramonei.

“Într-o după-amiază după ce s-a întors de la muncă, Ramona Elena își dă seama că are temperatură.

Imediat s-a gândit la Covid, știa toate simptomele acestui virus, văzuse atâtea în misiunile la care participase în aceste zile de carantină.

Ca un polițist disciplinat și-a sunat șeful anunțându-l că nu poate ajunge a doua zi la muncă, întrucât nu se simte bine.

Ulterior s-a prezentat la cea mai apropiată unitate spitalicească, având temperatura la fel de mare, 40 grade, un prim semn al Coronavirusului.

Dar atât, la testul rapid rezultatele au fost negative.

Au mai urmat și alte teste care infirmă prezumția inițială, însă s-a conturat un alt diagnostic mult mai grav – Leucemie.

Un diagnostic care necesită un tratament rapid și care presupune transfuzii de sânge.

Prin aceste momente a trecut și trece colega noastră ȚOAPĂ ELENA RAMONA, din cadrul Secției 25, DGPMB.
Nu este însă singură, marea familie a Poliției Capitalei dă dovadă de unitate și se mobiliează să o ajute, donând la Centrul de Transfuzie Sanguină București, str. Constantin Caracaș nr.2, sector 1.

Dacă vrei și tu, drag coleg să te alături în această campanie de donare de sânge pentru Ramona nu ai altceva de făcut decât să mergi la Centrul de Transfuzie Sanguină București și să spui că donezi pentru Țoapă Elena Ramona, internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar.”, a fost mesajul Poliției Române, postat pe pagina de Facebook a instituției.