Politica

Gabriela Firea, s-ar putea sa avem veste buna dupa 15 mai: „Trebuie sa intre strict numarul de persoane”

Gabriela Firea, s-ar putea sa avem veste buna dupa 15 mai: "Trebuie sa intre strict numarul de persoane"
Gabriela Firea, s-ar putea sa avem veste buna dupa 15 mai: „Trebuie sa intre strict numarul de persoane”

Se presupune ca dupa data de 15 mai ar putea sa se relaxeze restrictiile si sa dispara starea de urgenta, spune Gabriela Firea, adica cu privire la circulatia inafara locuintelor, relateaza spynews.ro.

Primarul General din Bucuresti, a declarat cat si transportul in comun.

Aceasta declară că vor fi reguli stricte în mijloacele de transport în comun, iar călătorii vor trebui să fie cu toții pe scaune, și doar câțiva în picioare.

„Este normal să nu se accepte aglomerarea și este imperios necear să se urmărească zonele și rutele care tind să se aglomereze pentru a se suplimenta în acea zonă.

Firesc ar fi să fie călătorii pe scaune și un rând picioare, dar nu mai mult, și la distanță.

Există controlorii care înainte de pandemie doar verificau dacă a fost taxat biletul, acum pot să facă acst lucru și cu sprijinul colegilor de la Poliția locală, fără să agreseze pe nimeni, fără să fie abuzuri, fără să fie o tonalitate care să deranjeze sau care să creeze o stare de disconfort pentru călători. ”, a spus aceasta la Digi24.
Pur și simplu o informare că într-un tramvai, troleibuz sau autobuz trebuie să intre strict numărul de persoane astfel încât distanța socială să fie păstrată.

 Eu nu cred că cineva va fi supărat dacă i se va spune să aștepte următorul autobuz sau tramvai, pentru că este bine pentru propria persoană să nu stea foarte aproape de un alt călător”, a mai declarat primarul Capitalei pentru sursa citată.