Politica

George Simion: Imunitatea colectivă se câștigă cu morți ca și libertatea de la Revoluția din 1989

George Simion a făcut o paralelă între decesele cauzate de COVID-19 în ultimele luni, în România și persoanele care și-au pierdut viața pentru libertatea din 1989, în platoul B1 TV.

Invitat în emisiunea Bună, România!, liderul AUR a vorbit despre protestul care a avut loc în fața Parlamentului și ulterior în curtea instituției, după ce mai mulți manifestanți au reușit să intre și au vandalizat o serie de mașini.

George Simion a fost invitat, marți, în platoul B1 TV, acolo unde a discutat despre protestul de la Parlament, dar și despre vaccinarea anti-COVID.
Liderul AUR a ținut să precizeze că în prezent, România are o imunitatea naturală față de COVID-19, după numărul mare de infectări. „Avem o imunitate naturală”, spune George Simion.

Totuși, Radu Buzăianu a ținut să precizeze că această imunitate s-a câștigat prin numeroasele decese cauzate de COVID-19, înregistrate în lunile octombrie și noiembrie, momentele de vârf ale ultimului val pandemic.

În acest context, George Simion a făcut o paralelă între cele două situații, comparând imunitatea colectivă, câștigată cu cele 500 de decese zilnice, cu libertatea câștigată la Revoluție, în 1989, când

Da, dar imunitatea aia a fost câștigată cu 500 de morți pe zi, timp de două luni”, a mai explicat Radu Buzăianu, încercând să explice că decizia revaccinării nu este una dintre cele mai bune metode.

„Cu sânge, ca și libertatea din 1989”, i-a răspuns George Simion.