Politica

George Simion: „Mă simt inutil în Casa Poporului”

George Simion a vorbit în direct la România TV despre modul în care Raed Arafat a sfidat Parlamentul României, refuzând să se prezinte la audiere. Şeful DSU a anunţat că va răspunde în scris întrebărilor adresate.
George Simion, președintele AUR, a vorbit despre refuzul secretarului de stat Raed Arafat de a se prezenta marţi la audiere, în cadrul anchetei legate de achizițiile din pandemie.

”Nu mă așteptam însă, după ce comisia de anchetă din Parlamentul European a chemat oameni la audieri, să existe o astfel de sfidare cum a existat cea a domnului Arafat, car enu a venit, deși confirmase prezența la Parlament. A trimis o scrisoare că nu este în atribuțiile noastre să îl invităm pe domnia sa, dar, totuși, dacă vrem să ne răspundă la niște întrebări, să le adresăm în scris.
Eu am insistat foarte mult astăzi în cadrul comisiei ca domnul Arafat să fie încă o dată invitat săptămâna viitoare în fața forului suprem. Este o sfidare maximă faptul că a refuzat prezența la comisia de anchetă. Mă simt inutil în Casa Poporului român”, a declarat George Simion.

sursa