Sport

Gigi Becali s-a răzgândit. Când încep antrenamentele la FCSB

Gigi Becali stabilise că fotbaliștii de la FCSB își vor relua antrenamentele în Săptămâna Mare, în baza de pregătire de la Berceni.

După ce președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat prelungirea stării de urgență pentru încă o lună, finanțatorul ‘roș-albaștrilor’ a fost nevoit să anuleze toate planurile.
Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat vineri că echipele din Liga 1 trebuie să-și reia antrenamentele în cel mai scurt timp posibil, pentru a putea finaliza actuala ediție de campionat.

Vreau să clarific niște lucruri. Nu am făcut nicio adresă către ministerul condus de Vela, pentru că nu mă mai interesează să reluăm antrenamentele sau să țin echipa în cantonamentul de la Berceni. Pentru ce să o mai țin? Să o țin degeaba? Să ne antrenăm degeaba, după ce că noi nu știm nici măcar când începem campionatul… Dacă Iohannis a zis că prelungește starea de urgență, atunci nu mă mai interesează să ne reunim.

Eu vorbisem de varianta asta atunci când nu știam că Iohannis prelungește starea de urgență. Sau mi se pare că am mai vorbit public de reunire pe la un post de televiziune, după ce mă enervasem când i-am văzut pe cei 2.000 de români în aeroportul din Cluj. Am întrebat mai mult ironic și la nervi, nu că aș vrea să mai începem antrenamentele, deoarece nu sunt nebun. Cât e dată starea de urgență, și există o ordonanță militară în legătură cu activitățile fotbalistice, nu ne reunim„, a spus Gigi Becali.

sursa