Showbiz

Gigi Becali si nepotul sau, Lucian

Gigi Becali si nepotul sau, Lucian, au pierdut procesul cu Directia Permise din cadrul Politiei Bucuresti, in legatura cu terenul de sub institutie.
George si Lucian Becali au fost chemati anul trecut in instanta de catre Directia regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor intr-un proces la care intimat a fost si Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Sector 2.

Miza procesului era terenul de sub sediul Politiei de pe soseaua Pipera, unul evaluat la 1.000.000 euro. La inceputul lunii trecute, judecatorii au inchis cazul, dand castug de cauza institutiei.
Admite cererea de chemare in judecata formulata de reclamanta DRPCIV in contradictoriu cu paratii Becali Mihai Lucian si Becali George. Dispune rectificarea Cartii Funciare nr …, in sensul radierii dreptului de proprietate al paratului Becali Mihai Lucian asupra imobilului situat in Bucuresti, sector 2, sos Pipera, nr 45-47, nr cadastral … si a notarii situatiei de suprapunere a acestui imobil cu imobilul situat in Bucuresti, sector 2, sos Pipera, nr 49, intabulat in Cartea Funciara …. sub nr cadarstral …. Dispune radierea notarii in Cartea Funciara … a situatiei de suprapunere a imobilului cu nr cadastral… cu imobilul situat in Bucuresti, sector 2, sos Pipera, nr 43, intabulat in Cartea funciara …”, arata judecatorii.
Decizia vine la nici o jumatate de an dupa ce Gigi Becali a renuntat la un alt proces, tot pentru obligatia de rectificare in Cartea Funciara a terenului aflat sub Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, dar si a Manastirii Christiana aflata in imediata vecinatate a acesteia.

Stirilekanald.ro