Actualitate

Horoscop, duminică, 3 decembrie 2017

Horoscop 3 decembrie 2017. Capricornii sunt cam derutați. Vorbesc mult și spun aproape tot ce le trece prin minte
Horoscop 3 decembrie 2017 – Berbec

Astăzi poți trăi cu mare intensitate problemele neglijate, dar într-un context care nu favorizează rezolvarea lor, pentru că ai dificultăți de exprimare.
Horoscop 3 decembrie 2017 – Taur

Te simți neglijat, părăsit de prieteni și de rude și asta doar pentru că acele persoane au păreri diferite de ale tale și mai au și curajul să le susțină de fiecare dată.

Horoscop 3 decembrie 2017 – Gemeni

Dorința de a contrazice tot ce ți se spune poate părea absurdă, când o judeci la rece, dar astăzi va deveni cât se poate de reală, dacă vei permite acest lucru.

Horoscop 3 decembrie 2017 – Rac

Există riscul să te blochezi singur cu mintea doar la ceea ce nu funcționează sau nu funcționează așa cum vrei tu.

Horoscop 3 decembrie 2017 – Leu

Este o zi deosebit de complexă, tocmai de aceea ar fi bine să fii mai atent la tot ce spui și faci. Comunicarea cu cei dragi intră într-un con de umbră pentru o vreme.

Horoscop 3 decembrie 2017 – Fecioară

Încep să apară probleme în familie, din cauza complicațiilor provocate de neînțelegeri. Este suficient să știi acest lucru ca să le poți preveni pe cele mai multe dintre ele.

Horoscop 3 decembrie 2017 – Balanță

Ai tendința de a privi spre viitorul propriu cu ochii altora, de la care aștepți aprobare sau ajutor. Este o alegere eronată, care îți va aduce doar dezamăgiri.

Horoscop 3 decembrie 2017 – Scorpion

Te zbați să ieși la lumină, cu tot ce ai reușit să obții când erai departe de ochii celorlalți. Din păcate, sunt șanse foarte mici să reușești acest lucru.

Horoscop 3 decembrie 2017 – Săgetător

E cam multă agitație și în cuplu, și în familie. Ai nevoie de o minte suficient de limpede ca să-i poți ajuta pe ceilalți să se calmeze.

Horoscop 3 decembrie 2017 – Capricorn

Ești tentat să vorbești mult și să spui cam tot ce îți trece prin minte, iar asta le va indica celor care te cunosc faptul că ești derutat sau ți-e teamă de ceva.

Horoscop 3 decembrie 2017 – Vărsător

Este necesar să te ocupi cu maximă seriozitate de cei dragi, nu să le impui limite, doar pentru că nu ești dispus să te implici în problemele lor sau crezi că ai și tu destule pe cap.

Horoscop 3 decembrie 2017 – Pești

Există riscul unor conflicte cu cei din familie, pornind de la cuvinte, de la replici rostite fără cap sau de la supărări mai vechi, care acum se amplifică.

Libertatea.ro