Showbiz

Imagini „de foc” cu vedetele din showbiz

La plajă se întâmplă totul și de această dată, doar că gesturile erotice se duc înspre zona… filmelor pentru adulți. Iar numele care se regăsesc în aceste spectaculoase poziții sunt de primă mână! Ioana Filimon, Loredana Chivu sau Daniela Crudu nu putea lipsi. Ba atacă și primele poziții. Aveți imaginile incendiare în galeria foto de excepție!
Totul se petrece, cum altfel, în sezonul estival. Litoralul cel îmbietor le-a chemat la el, iar divele au dat curs, imediat, invitației. Acolo a început show-ul. Incendiar, de cele mai multe ori.

Ioana Filimon, Daniela Crudu, Oana Zăvoranu, Andreea Antonescu, Bianca Pop, Emily Burghelea, Alina Eremia, Simona Trașcă sunt personaje ”grele” în imaginile unice
Frumoasele celebre din showbizul autohton și-au afișat, cu nerăbdare, trupurile fără cusur, doar că vedetele pozează cum nici prin minte nu-ți trece.

Iar gesturile demne de filmele pentru adulți au venit chiar ca un “bonus”. O galerie foto bogată așteaptă cu nerăbdare să fie „răsfoită”. Așa că aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedetele preferate, iar imaginile pe care vi le prezentăm, în exclusivitate, sunt, cu adevărat, de colecție.

sursa