Actualitate

Interlop din Târgoviște, arestat după ce s-a filmat pe Facebook consumând droguri și amenințându-l cu pistolul pe șeful poliției Dâmbovița

Un interlop din Târgovişte a fost arestat de polițiști după ce s-a filmat în timp ce consuma droguri și lansa amenințări la adresa șefului Poliției Dâmbovița, ținând în mână o armă. Poliția l-a ridicat pe făptaș, fiind cercetat în prezent pentru ultraj, deţinere de droguri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Gestul bărbatului are loc după ce pe data de 30 iulie a fost implicat într-o tamponare cu maşina şi a fost depistat pozitiv pentru consum de droguri.

„Precizăm că persoana în cauză, în cursul serii de 30 iulie a.c., a fost implicată intr-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Aceasta a fost condusă la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe de sânge şi urina, iar din rezultatele preliminare, testul a fost pozitiv pentru consumul unor substanţe interzise. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a transmis luni Poliția Dâmboviţa.

Asta l-a determinat pe bprbat să se filmeze pe Facebook în timp ce se droghează şi ține în mână o armă de foc, cu care îl amenință pe șeful Poliției Dâmbovița.

“Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc mă. Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba vii cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ? (…) Vă aştept! Hai, Antofie, după mine”, spune bărbatul în înregistrare.

Poliția Dâmbovița a mai transmis că bărbatul a fost ridicat și se află în custodia autorităților.

„În această dimineaţa, 2 august, în urma unei acţiuni a poliţiştilor, persoana respectivă a fost prinsă, aflându-se în custodia noastră pentru a se efectua activităţi procedurale în cauză. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea activităţii infracţionale şi dispunerea măsurilor prevăzute de lege”, mai informează IPJ Dâmboviţa.

sursa