Actualitate

Irlandezul care a intrat în Parlament, după ce a confundat clădirea cu hotelul în care se cazase, a fost reținut

Cetățeanul irlandez care a intrat în Parlament, după ce a sărit gardul și a spart un geam, a fost reținut pentru 24 de ore.

Irlandezul care a pătruns în Parlament a fost reținut
Bărbatul a fost audiat mai multe ore. El le-a spus polițiștilor că era beat și a crezut că Parlamentul e hotelul în care se cazase.
Și, tocmai pentru că era beat, nu-și aduce aminte cum a ajuns în Palatul Parlamentului.

El a fost rețiut pentru 24 de ore.

El a fost prins de ofițerii SPP când încerca să intre în birouri. Acum e cercetat pentru distrugere și violarea sediului profesional.

Personalul ce asigură paza interioră a Palatului Parlamentului a sesizat Secția 17 Poliție cu privire la faptul că au depistat în interior un bărbat aflat în vădită stare de ebrietate.

Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, apoi ar fi spart un geam și așa a intrat.

Bărbatul a fost imobilizat, condus la Secția 17 și urmează ca împreună cu Parchetul de pe lângă Judcîtoria Sectorului 5 să stabilească situația de fapt și de drept, cum anume a fost posibil ca acest bărbat să pătrundă în clădire”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Române

sursa