Scitech

Iron Man VR vine pe PlayStation

Platformele de realitate virtuală au primit în sfârșit aplicația lor ucigașă, odată cu lansarea foarte așteptatei titluri VR Valve Half-Life: Alyx.

Cu toate acestea, dacă franciza Half-Life nu este tocmai ceașca ta, există un alt proiect VR interesant pentru care să aștepți cu nerăbdare: Iron Man VR.
Indiferent dacă sunteți un fan al universului Marvel sau nu, Iron Man VR este, după toate conturile, format pentru a fi o experiență fenomenală. Jurnaliștii și creatorii de conținut au primit șansa de a experimenta jocul publicat Sony de la prima conferință de jocuri și evenimente, și sună ca un adevărat simulator de supereroi.

Desigur, vă asumați rolul lui Iron Man dintr-o perspectivă în prima persoană și vă confruntați cu diverse amenințări folosind blasters-ul repulsor încorporat și costumul de zbor blindat. Sistemul de zbor sună deosebit de impresionant: jucătorii își pot regla viteza, direcția de zbor și multe altele folosind unghiul mâinilor; la fel cum face Iron Man în diversele filme și benzi desenate ale lui Marvel.
Veți avea, de asemenea, o varietate de alte gadgeturi și abilități iconice, inclusiv un atac Unibeam montat pe piept, un pumn de mare putere și multe altele. Potrivit Sony, puteți chiar să vă lăsați în garajul lui Tony Stark pentru a personaliza armura lui și abilitățile menționate după bunul plac.

Jocul cu aspect impresionant a fost întârziat de mai multe ori (mai întâi până pe 15 mai, apoi la nesfârșit), cel mai recent din cauza durerilor de cap și provocărilor logistice pe care le prezintă Covid-19. Totuși, se pare că dezvoltatorul Camouflaj are în sfârșit aceste probleme sub control, deoarece a anunțat astăzi o nouă dată de lansare pentru Iron Man VR: jocul se apropie de kiturile PlayStation VR (prin intermediul PlayStation 4) pe 3 iulie.

Potrivit Sony, „mai multe știri” despre joc vor ajunge în săptămânile următoare. Ne așteptăm ca noutățile să includă prețuri și detalii de precomandă, deoarece Iron Man VR nu poate fi achiziționat încă.