Showbiz

Iulia Vântur, în mijlocul unui scandal imens

Iulia Vântur trece prin momente dificile în India. Se pare că autoritățile au făcut mai multe percheziții într-un dosar de trafic de droguri în care sunt vizați și membrii familiei lui Salman Khan.

Familia lui Salman Khan este implicată în trafic de droguri

Fosta prezentatoare de televiziune trăiește cu spaimă departe de România, mai ales de când criminaliștii indieni au dat năvală în Mumbai, vizați fiind, printre alții, și membrii familiei lui Salman Khan într-un scandal legat de traficul de droguri.

Toată povestea a început după ce o faimoasă actriță de la Bollywood, extrem de apropiată de familia Khan, a fost reținută într-un dosar legat de droguri.

Mai exact, este vorba despre Rhea Chakraborty, una dintre cele mai iubite actrițe din India, care a fost văzută deseori în preajma clanului Khan, presa din această țară speculând despre faptul că rudele lui Salman ar avea legătură cu scandalul drogurilor.

De curând, prietenul acesteia, Sushant Singht, a fost găsit mort în propria sa locuință, iar de aici și până la un întreg tăvălug a fost un simplu pas. După ce a ajuns la secția de poliție, Rhea a recunoscut că procura droguri pentru partenerul ei de viață. Asta, pentru că bărbatul făcea foarte urât din cauza sevrajului.
Salman Khan și familia sa au fugit deja de acasă

Mergând de la pistele date de actriță, procurorii s-a ajuns ulterior la alte 18 arestări. În urma interogărilor, o parte dintre cei reținuți au recunoscut că au furnizat droguri pentru mai multe celebrități de la Bollywood și, în mod foarte straniu, după publicarea acestor dezvăluiri în presă, familia lui Salman Khan a dispărut în mod subit din Mumbai, acolo unde locuiau mare parte a rudelor actorului.

Mai mult decât atât, 25 de nume foarte cunoscute și consumatoare de stupefiante au fost date în vileag de reținuți. Arpita Khan este sora lui Khan, care a fost surprinsă într-o fotografie cu Rhea.

Presa indiană a făcut imediat conexiunile, iar la scurt timp au apărut mai multe știri conform cărora membrii din familia lui Khan au preferat ca după apariția zvonurilor în cauză să plece din Mumbai pentru liniște. Pe aeroport au fost surprinși: Arpita Khan, alături de copii, Sohail Khan, fratele lui Salman Khan, dar și mama lor. Toți fanii actorului iau acest comportament de bun, implicit gândindu-se că cineva din familie se simte cu musca pe căciulă.

Potrivit NDTV, Rhea Chakraborty va rămâne în arest cel puțin până la data de 6 octombrie, iar familia lui Khan speră ca aceasta să nu spună ceva ce i-ar putea compromite.

De menționat este că rudele lui Salman Khan se aflau în izolare la o fermă în urma izbucnirii cazurilor de coronavirus din țară, ceea ce i-a determinat pe oamenii din India să creadă că fuga lor are legătură cu acest mega-dosar.

sursa