Actualitate

Jandarmeria Maramures – Măsuri de ordine publică

Jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării meciului de rugby dintre echipele C.S.M. Ştiinţa Baia Mare şi S.C.M. Timişoara, din cadrul Cupei României etapa a II-a – grupa A, care va avea loc în ziua de 10.04.2021, între orele 11:00-13:00, pe stadionul „Arena Zimbrilor” din Baia Mare.
În contextul pandemiei COVID-19, la această manifestare, organizatorul estimează participarea unui nr. de 240 de persoane, iar jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiției sportive pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.
De asemenea, în ziua de 10.04.2021, ora 17:00, pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare şi C.S.C. Sântmartin, meci din Liga a III-a, seria 10. Accesul în arena sportivă este interzis în conformitate cu actualele reglementări de restricţionare în contextul COVID-19, dar pot fi prezente în tribune un număr maxim de 130 de persoane aparţinând cluburilor, personalului de ordine, mass-media, oficiali, jucători de rezervă, etc. conform procedurii FRF.
Chiar dacă aceste activități vor avea loc în conformitate cu normele în vigoare impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, noi suntem prezenți la datorie pentru a ne asigura că totul se desfășoară în condiții de siguranță.
Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, jandarmii recomandă cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și nu în ultimul rând, să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov 2, iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență 112.