Showbiz

Lili Sandu: „Totul pornește de la hormoni”

Lili Sandu a fost diagnosticată cu premenopauză la 29 de ani. Cum și-a tratat vedeta dereglările hormonale.
Lili Sandu a devenit mamă pentru prima oară în 2020, la 41 de ani, când l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Silviu Țolu. Pe blogul personal, prezentatoarea TV a descris experiența nașterii și a mărturisit că șansele de a rămâne însărcinată erau mici, iar medicii i-au recomandat fertilizarea in vitro. La 29 de ani, Lili Sandu a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, cea mai frecventă cauză de infertilitate la femei. Se afla în SUA când a primit acest diagnostic și la îndemnul unui medic naturopat, a reușit să combată efectele premenopauzei.
Diagnosticată cu premenopauză la 29 de ani, Lili Sandu a început o dietă vegană, la îndemnul unui medic naturopat din America. Prezentatoarea TV a reușit să amelioreze dereglările horomonale și a menținut echilibrul în alimentație până în ziua de astăzi.
Fusesem la un doctor și mi-a dat verdictul acesta, era destul de dur, la 29 de ani, că intrasem într-o premenopauză și că aveam sindromul ovarelor micropolichistice. Bucuria și norocul meu a fost că am întâlnit în America un doctor naturopat. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să urmez o dietă strict vegană.

Trebuia să dau un restart organismului. Asta se întâmplă când există o problemă hormonală la femei. Trebuie să dai un restart ca să poți să pleci de undeva. Dacă n-ai disciplină nu aduci organismul la un nivel optim. Nu merge doar trei zile, pur și simplu trebuie să o iei de la zero. Au fost niște suplimente, niște super-alimente, ashwagandha, pudra de maca, lăptișorul de matcă, niște tonice care ajută organismul.

La noi, femeile, totul pornește de la hormoni și din intestin. Când vezi o femeie care arată bine și că nu-și arată vârsta înseamnă că stă bine cu probioticele și cu hormonii. Dacă ei sunt echilibrați totul funcționează bine în organism. M-am întors în România și deja organismul știa cam de ce nutrienți are nevoie’, a spus prezentatoarea TV

sursa