Sanatate

„Lista roşie” a OMS cu privire la activitățile care ne pot îmbolnăvi de COVID-19

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a întocmit o listă cu locurile unde coronavirusul se transmite cel mai repede. Lăcașurile de cult sunt, restaurante, teatre, cinematografe și transportul în comun sunt cele mai periculoase locuri pentru transmiterea Covid-19.

Lista activităților care ne pot îmbolnăvi de COVID-19
Potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății au transmis o “listă roșie” locurilor și activităților de unde oamenii pot contacta cu ușurință noul coronavirus.

„În roșu avem cinematografele, teatrele în spațiu închis, lăcașurile de cult, transportul în comun, transportul cu avionul, sporturile de contact, petrecerile în interior, barurile, cluburile de noapte. Acestea sunt considerate cele mai periculoase. După care, la nivel portocaliu, avem sălile de fitness, avem frizeria, stomatologia, avem lucrul în birou – este periculos dacă ești cu mai multe persoane în birou și din cauza asta trebuie să porți mască – restaurantele în spațiu închis”, a spus Raed Arafat

sursa