Politica

Liviu Dragnea forteaza pentru a iesi din inchisoare! Tribunalul din Bucuresti judeca contestatia la executarea liderului PSD!

Liviu Dragnea forteaza iesirea lui din puscarie, de care miercuri se judeca din nou contestatia la executarea lui Liviu Dragnea, relateaza wowbiz.ro.

Liderul PSD ar putea iesi miercuri din inchisoare, doar daca avocatii sai vor reusi sa convinga instanta de ai admite contestatia la executare de care Liviu Dragnea a solicitat-o.

Liviu Dragnea isi va juca ultima carte de a scapa de inchisoare marti la proces.

Acum o saptamana, Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a respins contestatia lui Liviu Dragnea pe care el a depus-o in 30 ianuarie anul acesta, impotriva celor trei ani si sase luni de inchisoare.

Ultima oară, Liviu Dragnea a fost audiat prin teleconfrință de către magistrați însă avocații acestuia au reclamat probleme tehnice care, spun ei, au făcut ca discursul acestuia să nu fie prea bine înțeles de judecători.

„Din păcate, ceea ce a spus domnul Liviu Dragnea s-a auzit foarte prost şi urmează să facă, probabil, o adresă către Înalta Curte pentru a remedia acest aspect.

Din păcate, nu prea am înţeles mare lucru.

În esenţă, asta a spus, că se află într-o detenţie nelegală”, a declarat avocata Flavia Teodosiu.