Showbiz

Loredana Groza: „Contează foarte mult chimia”/”Ne iubim, suntem ca o familie”

Loredana Groza și Nick Casciaro, câştigătorul X Factor 2021, au reuşit să dea naştere multor speculaţii după ce s-au afişat împreună la mai multe evenimente.
Loredana Groza și Nick Casciaro par nedespărţiţi, deşi ambii dezmint că i-ar lega mai mult decât o prietenie. Au petrecut împreună până și sărbătorile de iarnă, la Brașov, acolo unde au și cântat.

Şi de ziua de naştere a lui Nick cei doi au fost împreună, în timp ce iubita acestuia, Maria Sacchi i-a trimis un video în care i-a urat La mulţi ani şi şi-a exprimat regretul că nu a putut fi alături de el ca să sărbptoreasca împreună cei 32 de ani ai lui.

Recent, cei doi au făcut primele declaraţii pe tema acestui subiect şi au explicat ce se întâmplă, de fapt, între ei. Ei au recunoscut că se amuză mult pe tema comentariilor din spaţiu public referitoare la faptul că ar forma un cuplu.
Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin„, a declarat Loredana Groza.

E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK„, a adăugat Nick Casciaro.

sursa