Politica

Ludovic Orban: „De un an, aproape tot ce vrea să facă bun Guvernul este sabotat de majoritatea PSD din Parlament”

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, în cadrul evenimentului de lansare a sediului de campanie pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, la Magazinul Bucuresti, că tot ceea ce au promis candidații susținuți de PNL în alegerile locale se va realiza. Premierul a lansat un atac la adresa parlamentarilor PSD, precizând că de un an sunt cei care sabotează Guvernul.

“Vă garantez cu acest prilej că tot ce ați promis în campanie bucureștenilor și noi ne-am angajat împreună cu dumneavoastră să realizăm se va realiza. Aveți în guvern un partener serios, loial care este gata sa puna în practică toate proiectele pentru binele bucureștenilor.

De un an de zile aproape tot ce vrea să facă bun Guvernul este sabotat, întârziat, modificat, denaturat de o majoritate PSD din Parlament care își bate joc de România și care reprezintă cel mai mare inamic al României”. a precizat premierul.

Ludovic Orban a mai precizat că doar PNL are în acest moment capacitatea de a pune capăt dominației PSD în Parlament, fapt dovedit în ultimele alegeri europarlamentare, prezidențiale și locale:

„PNL este simgura forță politică ce are capacitatea să pună punct dominației PSD din Parlament, să învingă PSD așa cum am demosntrat la europarlamentare, la prezidențiale, la locale. Noi avem capacitatea să formăm o majoritate parlamentară care să țină PSD pe tușă cel puțin opt ani de zile. O majoritate responsabilă care să aibă capacitatea să pună în practică un program de guvernare care să ducă România în locul pe care îl merită, o țară europeană dezvoltată în care oamenii trăiesc mai bine, în care au locuri de muncă , în care pot să investească, în care pot să își dezvolte carierele, în care pot să reușească în viață. Suntem departe de tot ceea ce ne dorim”, a mai precizat Ludovic Orban

sursa