Showbiz

“Madame Web”: Filmul cu Buget de 80 de Milioane de Dolari

Filmul “Madame Web“, în care Dakota Johnson a jucat rolul principal, a fost o dezamăgire la box office. Cu un buget de producție de 80 de milioane de dolari, pelicula a generat mai puțin de 100 de milioane de dolari în întreaga lume, fiind una dintre cele mai mici sume când vine vorba de producțiile cu supereroi.

Deși Dakota Johnson, în vârstă de 34 de ani, a fost protagonistă, declarațiile ei despre film au stârnit controverse în cadrul studioului de producție.

Actrița a recunoscut că “înțelege” de ce filmul a fost un eșec, ceea ce a deranjat conducerea. Criticii susțin că Johnson a arătat lipsă de responsabilitate, făcând declarații despre film fără să-l fi vizionat și fără să-și asume responsabilitatea.

O sursă din interiorul studioului a declarat pentru Daily Mail că mulți angajați pun la îndoială puterea de star a lui Johnson și că felul în care a reacționat la eșecul filmului ar putea afecta viitoarele sale proiecte cinematografice.

Într-un interviu recent pentru Bustle, Dakota Johnson a sugerat că a prezis lipsa de succes a peliculei. Ea a spus că a fost o experiență de învățare și că acum știe că nu aparține acelei lumi. Deși nu este plăcut să faci parte dintr-un proiect care nu are succes, Johnson a afirmat că a fost o experiență valoroasă pentru ea.

În final, filmul “Madame Web” s-a dovedit a fi o dezamăgire la box office, iar reacția controversată a lui Dakota Johnson a adus și mai multe critici asupra sa.