Showbiz

Marcel Pavel o face praf pe Loredana Groza

Marcel Pavel o face praf pe Loredana Groza și spune că i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu doar pentru a atrage atenția.

Inițial, artistul urma să susțină un recital pe scena evenimentului, schimbarea organizatorilor pe ultima sută de metri a generat controverse, ce l-au făcut pe Marcel Pavel să refuze invitația.
A fost un gest de prețuire exacerbată. E mai atipic, voia să atragă atenția și văd că a reușit și acum.

Eu am fost invitat de Niki Constantinescu, dar pe urmă s-au format două tabere. Mi-a displăcut, am renunțat, au fost controverse, este totuși un lucru bun că s-a gândit cineva să mai organizeze o ediție a festivalului. Nu înțeleg însă de ce s-au ocupat de organizare cei care dețin un post de radio care n-a difuzat niciodată muzică ușoară românească.

Găștile s-au împărțit în două, nu mai este respect față de Festivalul Mamaia. Păi, în loc să investești peste 500.000 de euro, într-o ediție, mai bine băgai banii în Teatrul de vară din Mamaia și-l reparai, să fie o floare, să fie mult mai frumos ca înainte.

Festivalul ar trebui să fie în proprietatea statului, nu a unui consiliu județean. Am refuzat. O să cânt când o să fie de bun-simț, nu să se îmbogățească alții pe spatele nostru. A devenit o afacere„, a spus Marcel Pavel

sursa