Politica

Marcel Vela vine cu anunt! Iata cand va fi gata lista de relaxare care se va lua dupa 15 mai

Anuntul Ministrului de Interne, Marcel Vela, a scris pe Facebook despre lista masurilor dupa data de 15 mai, relateaza wowbiz.ro.

”Dragi prieteni, la postarea mea, preluată de pe site-ul MAI, unde sunt publicate spre transparenţă şi dezbatere măsurile propuse de către medicii specialişti în epidemiologie şi boli infecţioase (pentru prima etapă de relaxare când se va trece în Starea de Alertă), am primit foarte multe idei, propuneri sau observaţii.

Vă mulţumesc tuturor”, a scris Vela, duminică seară, pe Facebook.
Acesta a precizat că ”lista cu măsuri se va finaliza din punct de vedere juridic, dezbate şi aproba în următoarea săptămână”.
”Oricine doreşte să transmită, în mod oficial, propuneri în această luptă cu noul coronavirus, o poate face la următoarea adresa de e-mail, anunţată în postarea de pe site-ul MAI, cât şi la anunţul de pe site-ul INSP (Institutul Naţional de Sănătate Publică): propuneri.relaxare@ms.ro. Scopul nostru, al tuturor, este protejarea sănătăţii şi oprirea răspândirii infecţiilor, pentru a ne putea gândi de la 1 iunie la o noua etapă de relaxare”, a mai scris Vela.