Actualitate

Mașină spulberată de tren – Doi copii au murit

Un accident grav s-a produ duminică seara în Bistrița-Năsăud. Un autoturism în care se aflau un adult şi doi copii a fost lovit de un tren, pe raza localităţii Miceştii de Câmpie.

În urma impactului devastator cei doi minori au decedat. Ei aveau vârsta de 13, respectiv 15 ani şi erau din satul Tuşinu din judeţul Mureş.

În maşină se mai afla tatăl celor doi copii, un bărbat de 41 de ani, care stătea pe locul din dreapta şoferului, şi conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, din localitatea mureşeană Sânpetru de Câmpie.

În această seară, poliţiştii Serviciului Rutier au fost direcţionaţi la locul producerii unui accident, pe Drumul Judeţean 162, în Miceştii de Câmpie. Din primele informaţii, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Sânpetru de Câmpie, judeţul Mureş, în timp ce se deplasa pe Drumul Judeţean 162, la o trecere cu nivel de cale ferată simplă, fără bariere, a fost colizionat de un tren. În urma impactului, atât şoferul, cât şi un pasager de 41 de ani, din Tuşinu, judeţul Mureş, au fost răniţi. Totodată, în urma impactului, doi minori de 13, respectiv 15 ani, din aceeaşi localitate, pasageri în autoturism, au fost răniţi şi ulterior declaraţi decedaţi datorită leziunilor suferite”, a transmis IPJ.
Atât şoferul autoturismului, cât şi mecanicul de locomotivă au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În accident a fost implicat trenul regio Bistriţa-Luduş, care a staţionat aproximativ o oră şi jumătate după impactul cu autoturismul, informează Agerpres. În tren se aflau aproximativ 20 de călători, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

sursa