Politica

Mihai Tudose: AUR nu are nicio şansă să ajungă la guvernare

Fostul premier PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, afirmă, duminică seară, că AUR nu are nicio şansă să ajungă la guvernare. El a precizat că la alegerile parlamentare din 2020, AUR „s-a fofilat”, iar alegătorii nu au văzut cu adevărat acest partid, dar că acum „lumea se uită”.

Întrebat, duminică seară, la Prima News, dacă AUR este un pericol în anul electoral 2024, Mihai Tudose a explicat de ce acesta nu reprezintă niciun pericol.

„Eu nu îl identific ca pe un pericol. Nu este un pericol pentru nimeni, fiindcă nu are nicio şansă, fără aroganţă, nu are nicio şansă să ajungă la guvernare. Niciun sondaj nu a dat AUR la 51 la sută. Data trecută (la alegerile parlamentare – n.r.) s-a fofilat, nu l-a văzut nimeni, acum lumea se uită”, a declarat Tudose.

El a mai precizat că AUR nu are cum să ajungă la guvernare.

Nu îl văd la guvernare pe AUR, nu are cum să ajungă AUR la guvernare. Cum a fost şi PRM şi PPDD şi aşa mai departe. Noi trebuie să vedem cum facem să avem o ţară guvernată, de acolo încolo…”, a spus Tudose.

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, în 6 octombrie, la Râmnicu Vâlcea, cât de mare este pericolul reprezentat în anul electoral viitor de AUR, care a împărţit pliante la deschiderea anului universitar de la SNSPA.

Românii au întotdeuna dreptate. Sunt ferm convins că până în ziua votului românii vor fi informaţi foarte clar. Este un atac mârşav, la fel cum este atacul lor şi la UE şi la NATO. Aştept soluţiile pe care le au la UE şi NATO, la OCDE”, a replicat atunci Marcel Ciolacu.

sursa