Showbiz

Mircea Badea: „Sunt absolut șocat de această treabă!”

Prezentatorul TV Mircea Badea a fost întrebat de Mihai Gâdea ce l-a marcat în 2021.

La această întrebare, moderatorul TV a avut un răspuns surprinzător. „Sunt surprins că mai sunt în viață.”, au fost câteva dintre cuvintele lui Mircea Badea.
Mircea Badea a surprins telespectatorii de acasă din nou! Recent, acesta a fost întrebat de Mihai Gâdea ce l-a marcat în 2021, iar răspunsul prezentatorului TV a fost neașteptat.

Spun sincer că sunt surprins că mai sunt în viață
Mircea Badea a mărturisit că se bucură în fiecare Revelion că a trecut un alt an și că totul a mers bine. Acesta a spus că este surprins că nimic rău nu i s-a întâmplat, deși a făcut „atât de multe tâmpenii în această viață și atât de multe prostii.”

În principiu, eu, când se încheie un an, mă bucur. Niciodată nu zic: <Bă, ce an minunat a fost, păcat că s-a încheiat!> Eu spun sincer că sunt surprins că mai sunt în viață. Sunt absolut șocat de această treabă. Atât de multe tâmpenii am făcut în această viață și atât de multe prostii continui să fac încât cred că o delegație de îngeri păzitori au făcut multă febră musculară, dând din aripi lângă mine, pe sistemul Sunt mirat până la surprindere de această întâmplare”, a zis Mircea Badea.
În ultima ediție din 2021 a emisiunii TV „În gura presei”, Mircea Badea a spus care a fost cea mai neașteptată întâmplare din acest an.

Acesta a povestit cum pe 29 iunie, la aflarea decesului lui Florin Condurățeanu, prezentatorul TV a ales să le citească telespectatorilor „cum moare Pătru cel Scurt din romanul <Nişte ţărani> de Dinu Săraru.

sursa